Waldemar Sochaczewski, Dyrektor Departamentu Rynków Rolnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Maciej Wilk, Dyrektor Warszawskiego Biura Hong Kong Trade Development Council
Katarzyna Włodek-Makos, Dyrektor Biura Rozwoju Gospodarczego Urzędu Miasta st. Warszawy
Aktualna mapa eksportowa dla branży spożywczej - trendy i kierunki zmian. Nieznane możliwości rynków alternatywnych (rynek azjatycki, afrykański, kraje bałkańskie, Indie, kraje Zatoki), a rynek europejski. Jak skutecznie kreować markę polskiej żywności na rynkach międzynarodowych ?
Jacek Kucharski, Zastępca Głównego Lekarza Weterynarii
Magdalena Panasiuk-Krasińska, Wiceprezes ds. Handlu SuperDrob
Małgorzata Panek-Kasińska, Prezes MK Business Link
Magdalena Szabłowska, Dyrektor Wydziału Handlu Zagranicznego SM Mlekovita
J.J. Singh, Prezes Indyjsko-Polskiej Izby Gospodarczej
amb. Jan Wieliński, Członek Zarządu Polsko-Afrykańskiej Izby Przemysłowo-Handlowej
Jak budować źródła konkurencyjności polskiego sektora spożywczego za granicą. Strategie rozwoju branży spożywczej wobec wyzwań globalnego rynku - zmiany preferencji konsumpcji żywności - Polska/Europa/Świat - jak kreować popyt?
Dariusz Chołost, General Menager IBŻ Food Resarch Institute
Łukasz Dominiak, Dyrektor Generalny Krajowej Rady Drobiarstwa - Izby Gospodarczej
Artur Habza, Dyrektor Departamentu Gospodarki i Współpracy Zagranicznej Urząd Marszałkowski w Lublinie
Łukasz Hołubowski, Prezes Agencji Rynku Rolnego
prof. dr hab. Andrzej Kowalski, Dyrektor Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Wiesław Róźański, Prezes Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
Dionizy Smoleń, Dyrektor PwC Polska