ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA. Zmiany prawne i realia rynkowe

Data rozpoczęcia:
22.09.2016
Data zakończenia:
23.09.2016

Opis

 

 

Zamierzasz w najbliższym czasie rozwinąć swoje portfolio produktowe o żywność funkcjonalną? A może już to zrobiłeś i zastanawiasz się w jakim kierunku iść, aby móc rozwijać sprzedaż w tym zakresie? Nie może Cię zabraknąć w gronie uczestników warsztatów „ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA”.

 

Jeśli chcesz wiedzieć w jaki sposób:

  • konsument żywności funkcjonalnej podejmuje decyzje zakupowe
  • dopasować kanały dystrybucji do stylu życia potencjalnego klienta
  • ograniczać ryzyka technologiczno-badawcze
  • nowa rzeczywistość prawna wpłynie na marketing żywności prozdrowotnej

 

już dziś zgłoś swój udział! Skorzystaj z doświadczenia naszych prelegentów, którzy poprowadzą, w jaki sposób w pełni wykorzystać potencjał nowej na polskim rynku kategorii produktów, jaka jest żywność funkcjonalna.

 

Zapraszam do udziału

Rafał Rybarczyk
Project Manager